Workshop-dag 29.10

Print

Foto Apertura rf. ordnar en dag full av program för alla fotointresserade. Vi i styrelsen delar med våra kunskaper via workshoppar och Heikki Willamo föreläser om sitt pågående projekt som skall bli en stor utställning och en bok. Det spelar ingen roll om du fotar med mobiltelefon, pocketkamera eller digital systemkamera, programmet utformas enligt deltagarnas utrustning. Kom med och bygg DIY prylar till kameran med Tom Kraappa, komponera ett stämningsfullt julkort med Camilla Hynynen, pröva på makrofoto och få tips av Guy Svahnström, lär dig enkla knep för bättre bilder med Niclas Rantala, lär dig enkel och snabb bildredigering med Henrik Nyman och få svar på dina frågor om Lightroom av Lasse Andersson.

Workshopparna håller på hela dagen och man kan själv välja vilka man deltar i och bestämma sin egen ordningsföljd. Alla programpunkter har en ca 30 min lektionsdel och från programmet ser du när den börjar. Under dagen serveras lunch som ingår i biljettpriset. Deltagarna från Aperturas resa till Svalbard ställer även ut några bilder. Kom när det passar och skräddarsy din egen workshopdag!

Inträde för medlemmar är 10€ och 15€ för icke-medlemmar. Vi har ett begränsat antal platser så försäkra din plats med att anmäla dig via hemsidan eller via e-post till lasse@apertura.fi Inträde utan anmälning är 15€ för medlemmar och 20€ för icke-medlemmar. Både förhandsanmälningar och drop-in biljetter betalas vid dörren. Du kan också delta endast i föreläsningen. Inträde för enbart föreläsningen är 10€ (Gratis för medlemmar).

WORKSHOP | FÖRELÄSNING | PROGRAM | ANMÄLNING